Bioverzum Könyajánló

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatás

 

 
 


Ann Wigmore
Búzafű

Van egy keleti mondás, mely szerint: „néha a legegyszerűbb dolgok tűnnek a legnehezebbnek”. Így van ez az egészség alapjául szolgáló táplálkozás kérdéskörével is. Azonban a mai kor zavaros körülményei közt is csodálatos eredmények alappillére, a fiatalos életerő és természetes egészség szerény hordozója, a búzafű és a nyers ételeken alapuló étrend. Fiatalságunk kulcsa a kezünkben van: élő ételekkel, tiszta vízzel ragyogó állapotba hozzuk-e testünket, emelve rezgésszintünket, vagy vegyszerekkel és halott dolgok fogyasztásával pazaroljuk életenergiánkat? 

 
 
 
 
   


Dr. Rudolph Ballentine
Úton az egészséges táplálkozás felé


Egy újabb evolúciós lépés
 
Egy remek kézikönyv receptekkel, hogyan változtassunk romboló étkezési szokásainkon és induljunk el egy tudatosan jobb, egészségesebb életminőség felé. Az egészségtelen étrend negatívan befolyásolja a tudatot, passzivitást szül, korlátozza a kreativitást, és akadályt állít a személyes fejlődés útjába. Míg a tiszta táplálkozás elősegíti a tiszta tudatosság elérését. Ha az emberiség megteszi a következő evolúciós lépést, akkor a személyes spirituális fejlődés újabb lépcsőfokára ér.
 
 
 
 
 

 

Viktoras Kulvinskas
Csíraételek


Fiatalodás és gyógyulás az Anyatermészet segítségével
 
Itt az ideje, hogy a csírákba beleszeressünk! Az egészség fenntartásának egyik legjobb módszere és legmagasabb szintje az élő ételek, főként a csírák fogyasztása. A csírák termesztése egyszerű és olcsó, ám a legfontosabb érv, ami a csírák mellett szól, hogy rengeteg tápanyagot és energiát raktároznak, „rákellenes” vitaminok képződésében pedig soha semmi nem múlhatja felül őket. Egy egyedülállóan hasznos és szórakoztató könyv, a csíratermesztés egyik felfedezőjétől, a világhírű Viktoras Kulvinskastól!
 
 
 
 
 
 

Dr. Edward Howell
Enzim táplálkozás


Kulcs a fiatalság megőrzéséhez
és az élet meghosszabbításához
 
Egészségünk és életerőnk megőrzéséhez a táplálékokban rejlő enzimekre van a legnagyobb szükség, amelyeket az „élő ételekből” (nyers növényi ételek és csírák) nyerhetünk. Fiatalon a belsőleg, magunk termelte enzimek sejtmegújító hatásának köszönhetően szépek vagyunk, üdék és energikusak, de korunk előrehaladtával enzim-energiánk nagy részét meggondolatlanul elpazaroljuk. Hacsak nem teszünk ez ellen, hamarabb kezd a szervezet öregedni, ami akkut egészségügyi panaszokhoz, elhízáshoz és krónikus betegségekhez vezethet. A könyv elárulja, hogyan takarékoskodhatunk enzimjeinkkel, hogy fenntartsuk a belső egyensúlyt.
 
  Az egészségmegőrzés és a gyógyítás egyaránt az enzimeken, és csakis az enzimeken múlik!

 
 
 
 
   

B.R. Clement-DiGeronimo
Élő Ételek, Az Egészségért


Az emberi test egy önmagát folyamatosan gyógyítani és megújítani képes szervezet, mely életerejét az elfogyasztott élelemből meríti. Ám amíg egyes ételek táplálják és energiával töltik fel, mások mérgekkel, vegyi anyagokkal és élettelen hulladékkal mérgezik. Különösképpen az enzimek és az oxigén az, ami hiányzik a túlfinomított, túlfőzött, vegyszerekkel telített élelmiszerekből. Az élő, vagy nyers ételek friss, vegyszermentes, nem főtt és nem hőkezelt éte­lek, melyek képesek mindennel ellátni a testet, ami az egészséghez és a megfelelő életerőhöz szükséges.

 
 

Az élő étrend számtalan embert hozzásegített már ahhoz, hogy olyan, életüket veszélyeztető betegségeket győzzenek le, mint a rák, a szívbaj és, hogy olyan krónikus betegségekből gyó­gyítsák ki magukat, mint az asztma, vagy az arthritis. Ez az étrend méregteleníti a szervezetet s egyben a testsúly szabályozás természetes módja is.

Ebben a könyvben megtalálja a nyers táplálékon alapuló életmód minden fortélyát, módszer­tani útmutatót és több mint száz pompás receptet tartalmaz, melyek nehézség nélkül alkal­mazhatóak a szerencsés éghajlatú Magyarországon.

 
 
 
 
 

Eydie Mae, Chris Loeffler
Hogyan Győztem Le a Rákot Természetes Úton

Napjaink legrettegettebb betegsége, a rák kilátástalannak tűnő és szenvedésekkel teli keze­lésétől megriadt Eydie Mae elhatározta, új életmóddal és táplálkozási szokással veszi fel a harcot az őt megtámadó kórral szemben.
Az élő étrenden alapuló kúra a sejtek és a vér megújításával és a lehető legjobb kondícióba hozásával feléleszti a szervezet rejtett erőtartalékait. Eydie Mae sikere és az általa kidolgozott öngyógyító módszer azóta emberek százezreit győzte meg arról, az emberi szervezet és tudat képes harcolni az életért.


 

 
 

 
 
 
 
   
 

 
 
 
 

 

 
   


a lap tetejére