Biovezum Bio Hagyma csíra 50g

Figyelem! Új ablakban nyílik meg. PDFNyomtatásE-mail

 


Hagyma


A hagyma a csírázáskor elveszíti jellegzetes erős szagát, és sokkal könnyebben emészthető. A csíráztatás során keletkező friss, élő klorofilnak köszönhetően nem lesz tőle kellemetlen szájszaga az embernek. A klorofil frissíti a leheletet, így a nyersen fogyasztott csíráknak még egy további előnye van. A csíráknak magas az aminosav-, enzim- vitamin- és ásványianyag-tartalma. Egészségesen tartják a szervezetünket és revitalizálják a sejteket. Kiváló antibiotikus és méregtelenítő hatásuk jól ismert, tökéletes megoldást jelentenek a gyulladásokra, de a fekélyek vagy emésztési zavarok kezelésére is alkalmasak. Az Egyesült Államokban végzett legújabb kutatások megállapították, hogy a fokhagyma anti-oxidáns és daganat-ellenes hatású.Továbbá csökkenti a „rossz” koleszterin szintjét a vérben, és erősíti a szervezet természetes ellenálló képességét.